Coolifting

jonger in 5 minuten

Behandeling

Een COOLIFTING behandeling kan eenmalig al tot zichtbare resultaten leiden. Echter een gedegen en blijvend resultaat haal je met een kuur. Daarom bied ik aan om in 8 COOLIFTING behandelingen een vernieuwde strakke huid met jou te willen bereiken. Samen bespreken we de aanpak en de manieren om dit doel te halen.

Ga je de uitdaging aan om te verjongen?

Coolifting

De Coolifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur op de gezichtsweefsels.

Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.

De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en
diepgaande reactie van de huid. Diepe hydratatie – collageenstimulatie – herstel van de huid verbetert de structuur en de kwaliteit van de huid.

 


BEHANDELING

Keuze is uit één van de volgende opties. Klik rechtsonder op afspraak maken.


COOLIFTING  treatment . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .€ 69,-

COOLIFTING kuur 8X . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .€ 520,-

COOLIFTING Supplement  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .€ 59,50