Contactgegevens

Oosterweg 55
6229XW Maastricht
info@djessicasauer.nl
06 30 92 86 76

Body wrap

Bioslimming

Body wrap

Bioslimming

Bioslimming

BIO SLIMMING BODY WRAP
De Bioslimming body wrap is de revolutionaire lichaamsbehandeling. Deze body wrap geeft zichtbaar en langdurig resultaat vanaf de eerste behandeling. Bioslimming onderscheidt zich van de traditionele body wraps door het gebruik van natuurlijke ingrediënten (zonder Parabenen), de eenvoudige behandelingsmethode en de uitstekende resultaten.
Daarnaast heeft het een uitstekende hydraterende en huidverstevigende werking. De Bioslimming body wrap vermindert aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermale componenten (koud & warm) in de combinatie met verschillende plantenextracten, hoge cafeïne concentraties, essentiële oliën en algen extracten.
DE REVOLUTIE IN BODY WRAPS
Bioslimming Body Wrap zorgt voor aanzienlijke vermindering van cellulitis (47%) en lipolyse (vetverbranding) in de tweede huidlaag.
In tegenstelling tot traditionele Body wraps worden er geen wikkels gebruikt. Dat maakt de Bioslimming behandeling aangenaam voor u. De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht vermindert cellulitis, breekt vetten af en stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen te verwijderen. De resultaten zijn direct en langdurig zichtbaar.
GERICHT OP CELULITES EN VET OPHOPINGEN
Het unieke van de Bioslimming body wrap is het gebruik van actieve ingrediënten ‘thermo agents’. Het samenwerken van kou en warmte stimuleren het onttrekken van vocht in de haarvaten en de absorptie van vetzuren. Dit zorgt ervoor dat de “sinaasappelhuid” verdwijnt.
98% van de vrouwen zagen enorme vermindering van de cellulitis in slechts twee weken.
100% van de vrouwen hebben centimeters verloren bij hun taille en buik na de eerste behandeling.
DE RESULTATEN

 • Vermindering van cellulitis & centimeters
 • Versnelt gewichtsverlies
 • Veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag
 • Elimineert afvalstoffen
 • Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae
 • Voorkomt rode en blauwe spider neavies
 • Vermindert gevoel van zware benen
 • Verbetert bloedcirculatie en vetverbranding

DE BEHANDELING
De behandeling duurt ca. 60 minuten.
Eerst wordt uw lichaam op diverse punten gemeten en vervolgens wordt de eerste gel (Detox Base) aangebracht. Een unieke formule, combineert plantenextracten, etherische oliën en algen extracten. De tweede gel (Active Slim Gel of Active Slim Cream) wordt goed in gemasseerd en bedekt met folie. U zult het nu op de behandelde gebieden wat warmer krijgen en het is tijd om even lekker 30-40 minuten te ontspannen.
Na dit half uurtje wordt de folie verwijdert en wordt de laatste gel (Ultra Slim Effect) aangebracht. Een stevige bindweefselmassage op de behandelde gebieden en u zult merken dat u het wat kouder krijgt. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat u gedurende de dag nog wat rillerig bent.
Geweldige resultaten al na 1 behandeling! Wilt u het maximale resultaat behalen, dan raden wij u 5- 6 behandelingen binnen 4 weken aan. Je voelt je lichter, de huid is strakker en veel gladder.

BELANGRIJK

De dag van de behandeling mag u op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken.
Het is verstandig om het lichaam de dag van de behandeling te scrubben om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat de producten beter opgenomen kunnen worden.
Tot 4 uur na de behandeling mag u niet douchen.

Prijzen

Bioslimming

 • Introductie behandeling

  €98,-
 • Losse behandeling

  €120,-
  Buik, billen, bovenbenen & rug
 • Losse behandeling

  €140,-
  Buik, billen, bovenbenen, rug & armen of onderbenen
 • Kuur 6x

  €708,-
  Buik, billen, bovenbenen, rug & armen of onderbenen
 • Kuur 6x

  €588,-
  Buik, billen, bovenbenen & rug