Bioslimming

Afslanken

Behandeling

De Bioslimming body wrap is de revolutionaire lichaamsbehandeling op basis van natuurlijke ingrediënten, dus zonder parabenen. Het heeft een uitstekende hydraterende en huidverstevigende werking. De Bioslimming body wrap vermindert aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Uw sinasappelhuid verdwijnt.

Er wordt een uitgebreid voor gesprek gedaan. hierin meten we uw lichaam bespreken we uw wensen door en stellen het behandelplan samen. Tijdens deze eerste behandeling maken we ook foto’s deze worden alleen beschikbaar gesteld voor u. Met deze foto en alle andere informatie krijgen we een overzicht met hoe u vooruit gaat en kunnen wij een duidelijk resultaat waarnemen. vervolgens beginnen we met de behandeling. De behandeling duurt ca. 60 min lees hieronder hoe deze behandeling in zijn werk gaat. Na de behandeling werkt het product nog door het is dan ook belangrijk dat u 4 uur wacht met douchen, sauna en zwembad. Dit wordt ook allemaal nog een keer duidelijk besproken tijdens uw bezoek in de salon.  Voor een maximaal resultaat raden we 6 behandelingen in 4 tot 6 weken aan. 

Op de dag van behandeling mag je geen producten gebruiken. Scrubben vooraf raden we wel aan met de lipo scrub! we adviseren om makkelijk zittende kleding te dragen voor uw eigen comfort na de behandeling. Tevens ben ik ook bereikbaar voor al uw vragen.

Het merk Bioslimming

Bioslimming richt zich op de 3 elementen van cellulite:

  • het collageen
  • verminderen van vet (ophopingen)
  • verbetering van de bloedcirculatie

Etherische oliën hebben een kleine molecule. Vanwege hun kleine omvang en snelheid en lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de tweede huidlaag binnen komen. De etherische oliën die worden gebruikt in onze formules hebben de onderstaande eigenschappen:

  • Reduceren van giftige- en andere afvalstoffen in het lichaam
  • Verbeteren van van de bloedcirculatie
  • Versnellen vet verbranding en huid verstevigen
  • Stimuleren van de lymfe, Ontgiften van de huid, Vochtafvoer

1 DETOX BASE

Er wordt een foto van het lichaam gemaakt en op diverse punten gemeten. Vervolgens wordt Detox Base (gel nr. 1) op alle te behandelen gebieden aangebracht. Een unieke formule: deze combineert plantenextracten, etherische oliën en algen extracten

2 ACTIVE SLIM GEL

De tweede gel wordt aangebracht op de benen en billen. Deze gel focust zich op cellulite. De huid wordt vurig rood door actieve bestanddelen die de micro-bloedcirculatie verhogen. Deze gel en de gel nr.3 Active Slim Cream zorgen voor de warme sensatie.

3 ACTIVE SLIM CREAM

Deze crème richt zich op de hardnekkige vetten en wordt aangebracht op de buik, rug, ‘lovehandles’ en optioneel op de armen of kuiten. Net als bij Active Slim gel gaat de micro bloed circulatie omhoog waardoor de behandelde gebieden heel rood worden. Dit is de gewenste reactie.

4 ULTRA SLIM EFFECT

Na 30 minuten wordt de laatste gel, nr. 4, aangebracht. Ultra Slim Effect is een cryo-component.  Door een stevige, korte bindweefselmassage op de behandelde gebieden krijgt de klant een koud gevoel gedurende 20 minuten. Deze gel werkt sterk afslankend. De tijd is slechts een indicatie dit kan per persoon verschillen. 


BEHANDELINGEN

Keuze is uit één van de volgende opties. Klik rechtsonder op afspraak maken.

Bij iedere behandeling wordt een meeting gedaan met een evaluatie gesprek.

Bij deze behandeling horen ook de noodzakelijke thuis producten. Deze worden ook bij de eerste behandeling besproken!


Bioslimming Analyse . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . € 0,-

Introductiebehandeling . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . € 98,-
Uitleg, meeting, doelstelling en behandeling

Uitgebreide losse behandeling  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . € 145,-
Buik, billen, bovenbenen, rug, armen en onderbenen

Kuur 6X . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . € 708,-
Buik, billen, bovenbenen, rug, armen en onderbenen

Maandelijkse Na-KUUR behandeling . . . . . . . . . . . . . . . . € 130,-
maandelijkse herhaling voor een optimaal support!