About

Aangenaam

Skin Perfection

Gedreven door ambitie werk ik sinds enige jaren als schoonheidsspecialiste in mijn eigen salon. Van jongs af aan heb ik me voorbereid en middels mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste niveau 4 en de vele cursussen en bijscholingen heb ik me geperfectioneerd in het opstellen van een persoonlijk behandelplan en het zo goed mogelijk begeleiden bij het behalen van de gestelde doelen en resultaten van mijn klanten.

Mijn advies is dus altijd een advies op maat, de behandeling is net zo goed een behandeling op maat. Ieder mens is anders, iedere huid is anders, ieder lichaam is anders. 

Er wordt gewerkt met de beste producten op de markt die ook aantoonbare resultaten behalen bij een consequente en op de klant toegespitste behandeling.

Met de blik gericht op de toekomst sta ik vol positieve energie klaar voor mijn klanten zodat we samen kunnen groeien!

De Salon

Djessica Sauer’s salon is van alle gemakken voorzien. De locatie is rustgevend en van alle gemakken voorzien. De behandeling is altijd persoonlijk met 100% aandacht voor de klanten. In de salon bied ik ook een goed overzicht van alle producten die beschikbaar zijn voor jouw behandeling en ik leg je graag uit hoe we tot jouw persoonlijke behandelplan komen.

Via de website is het heel makkelijk om een afspraak te maken. Rechtsonder in de hoek van onze pagina vind je de optie om een afspraak in te plannen. Je geeft dan zelf aan voor welke behandeling je kiest. Ben je niet zeker waarvoor je moet kiezen dan neem gerust even contact op.

De kosten voor een behandeling kunnen op locatie worden voldaan. We hebben een pinautomaat of ik stuur je een betaalverzoek. Contactbetaling is ook mogelijk.

Ik zie je graag terug in mijn salon.