Algemene voorwaarden

Djessica Sauer


Algemene Voorwaarden

Hier kunt u de voorwaarden lezen.

 

Bij het maken van een afspraak hanteren wij een aanbetaling van 50%. 
Dit om er voor te zorgen dat uw plekje 100% zeker gereserveerd is.
De stappen voor het maken van een afspraak en de aanbetaling volgen zich op door te klikken op “maak een afspraak” rechts onder aan de pagina. Als de aanbetaling is gemaakt krijgt u een bevestiging van uw afspraak. 

 

Bent u niet zeker welke behandeling u moet selecteren in het afspraken systeem neem dan eerst contact op met 0031630928676. Zo kunnen we samen bespreken welke behandeling het best boek baar is voor u. Dit kan ook een afspraak zijn voor een vrijblijvend gesprekje in de salon dit is kosteloos.
 


Mocht u verhinderd zijn vragen wij u om de afspraak 48 uur van te voren te annuleren/verplaatsen het weekend is hier van uitgesloten. Annuleren kan uitsluitend via bellen of whatsapp 0031630928676. 
Bij het tijdig verplaatsen van uw afspraak wordt de aanbetaling door geschoven naar de nieuwe afspraak.

 

Bij het niet tijdig annuleren verliest u de aanbetaling en kunt u deze niet meer gebruiken voor een nieuwe afspraak te boeken. 

 

Er is geen recht te verhalen op prijzen die gemeld worden op website en andere prijslijsten prijs aanduidingen. De meest recente prijsbevestiging is als enige geldig en vervangt automatisch alle voorgaande prijslijsten/prijsbevestigingen. Djessica Sauer skin perfection is niet gebonden door schrijffouten en andere materiĆ«le vergissingen. 

 

Djessica Sauer skin perfection heeft ten allen tijde het recht om haar prijslijsten/prijsbevestingen aan te passen. Deze wijzigingen treden onmiddellijk in.

Voor al uw andere vragen kunt u contact opnemen met 0031630928676 ik sta graag te woord.