Contactgegevens

Oosterweg 55
6229XW Maastricht
info@djessicasauer.nl
06 30 92 86 76

100% natuurlijk

Dr. Belter

Geïnspireerd door de natuur

Dr. Belter

Dr. belter

Onze huid is net zo kostbaar en individueel als onze persoonlijkheid. Om je gezond te voelen en er goed uit te zien is een regelmatige en hoogwaardige verzorging, afgestemd op de eigen huid, erg belangrijk.

Door het combineren van natuurlijke en geneeskrachtige planten-extracten, die hun werking hebben bewezen, met de nieuwste gepatenteerde ingrediënten, voldoen de producten van Dr. Belter aan deze hoogwaardige eisen. Alle producten zijn gemaakt van 95-100% natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van minerale- en siliconenoliën. De formules, die zijn gebaseerd op zeer zuivere huid-identieke grondstoffen en edele oliën van plantaardige oorsprong, zorgen voor een uitstekende huid verdraagzaamheid en comfort.

Het Cosmetic bedrijf en de familie Dr. Belter zijn zeer toegewijd aan de ontwikkeling van veilige en effectieve cosmetische producten voor de professionele markt. De producten zullen het kwaliteitslabel ”Made in Germany” in elk opzicht bevestigen.

Met de producten van Dr. Belter kunnen zelfs de meest gevoelige en uitdagende huid-condities met succes worden behandeld.